Skip to the content

Træner – Odense Lions og Lionesses

Morten Merhøj Mose
mm@DAFL.dk
24 22 03 91 

Bliv træner

Odense Australsk Fodbold trænerteam består i dag af to cheftræner og en assistenttræner. Vi er dog altid på udkig efter folk, som vil være med til at udvikle vores klub.

Det behøver ikke nødvendigvis være en træner med erfaring og kendskab til sporten, da vi i lige så høj grad har brug for folk som kan indgå som fx fysisk træner med fokus på udvikling af spillernes individuelle fysiske behov, børne- og ungdomstræner for vores kommende ungdomshold eller måske en fysioterapeutstuderende, som har brug for at udvide sit kendskab til sportsskader. Det er selvfølgelig en fordel at have kendskab til sporten, men for os er det mindst lige så vigtigt, at man har en stor interesse i at lære sporten at kende (eventuelt ved at spille med selv) og ligeledes stor interesse i, at lære fra sig igen.

For at være træner (Træne i australsk fodbold) for vores Lions og Lionesses er det en klar fordel, hvis man har et stort kendskab til sporten på forhånd og ved hvad det vil sige, at spille australsk fodbold og muligvis har været træner tidligere. AFL Europe tilbyder af og til at man kan deltage i deres level 1 coaching course, hvilket vi ligeledes tilstræber at vores trænere deltager i ved anledning.

For at indgå i trænerteamet på anden vis kræver det blot at du har en stor interesse og nysgerrig, kan se dig selv i vores værdier, samt har stor lyst til at yde et bidrag.

At være en del af trænerteamet i Odense Australsk Fodbold er frivilligt, men der er garanti for, at man både kan udvikle sig og samtidig tage en masse god erfaring med sig videre. Det er klubbens kultur, at spillerne er en stor del af hvordan træningen sammensættes, da det er spillerne som selv sætter deres ambitionsniveau fra sæson til sæson. Man vil altså komme til at møde spillere, som hver især har individuelle mål man som træner kan udvikle på, men også en spillergruppe som i fællesskab har sat rammerne for, hvor de vil rykke sig hen som hold.

Så sidder du der ude og har lyst til at få dig noget erfaring, indgå i et unikt fællesskab og lære utrolig meget om dig selv, men også om australsk fodbold. Er du fx australsk fodboldspiller med mange års erfaring, personlig træner, fysioterapeut, sportsmassør, har erfaring med undervisning af børn eller har du noget helt andet som du mener, kan gavne vores klub? Så kontakt os! Vi vil meget gerne samarbejde med dig.

Kom og vær med!