Skip to the content

Holdoversigt over Bolbro Badminton

Senior
  • 1. og 2. holdet
  • Øvrige hold

Seniorafdelingen er delt op i to træningstrupper: 1.-2.-holds truppen og Øvrige hold truppen, så der er altid et passende hold til dig. Vi har desuden kamphold i Danmarksserien, så vel som Serie 1 og Mix hold B, DGI. 

Trupperne træner opdelt mandag, men sammenslået onsdag. Mandag er Henrik Storm ansvarlig for øvrige hold truppen, mens at Camilla Martens varetager 1. -2. holds truppen. Onsdag er Jakob Cartey ansvarlig for begge trupper. I træningerne indgår flere elementer og grader af øvelser, hvori både fysisk træner med fjerbold og kampe er en del af programmet. Samtidig spiller kammeratskabet og det sociale liv også en stor del i klubben, og Bolbro fester må siges at være noget for sig. Vi holder flere arrangementer i løbet af året såsom fællesspisninger, julefrokoster, opstarts-weekend, seniorstævner, klubmesterskaber, festivaler og sommertræning. 

Spillere i klubben kommer fra hele Odense og med forskellig baggrund. Fælles er vi alle elsker at lege med en fjerbold. Hvis dette lyder som noget for dig som kom forbi hallen til en uforpligtende træning.

Ungdom

Ungdomsafdelingens mål er at give børn og unge mellem 6 og 18 år i Odense og omegn, de bedste muligheder for at udvikle deres interesse for at spille badminton.

Ungdomsafdelingen bygger sit fundament på bredden, men giver samtidig plads til udvikling af de bedste spillere. Vi tilrettelægger træningen med udgangspunkt i det enkelte barns niveau og lyst til at spille badminton. Kammeratskab er også en vigtig faktor som opbygges og styrkes ved det sammenhold og den holdfølelse, der opstår børnene imellem både under træningen, ved diverse holdkampe og stævner, samt andre arrangementer i klubben.

Mandag træner Maria Baungaard øvede ungdom, onsdag og fredag træner Tine Pedersen øvede ungdom og nybegynder holdet. Både Maria og Tine er erfarne badmintonspillere som har spillet i mange år og som spiller aktivt på seniortræningen.  

Sæsonen er startet, men har du ikke kunne være med fra starten af sæsonen, så fortvivl ikke - der er altid plads til dig, så kom du et smut i hallen og spil badminton. 

Motionist - TorsdagsFjer

TorsdagsFjerholdet er for unge og voksne. Dette er et hold til dig, som godt kunne tænke dig at prøve kræfter med badminton, men ikke har kunne finde et hold at starte op på. Vi ønsker, at give dig mulighed for at starte med andre på dit niveau. Holdet er for begyndere og let øvede, så der stilles ikke andre krav til dig, end at du selv har en ketsjer og et par indendørssko. 

Der vil være træning en gang om ugen i 2 timer. Træningen kommer til at være en blanding af leg med ketsjer, en masse kampe, lidt teknik og undervisning i spillets regler. Danny og Simon er trænere. 

Baneudlejning

Du kan også leje en badmintonbane for en sæson, så skal du tage kontakt til Bo Hansen på 40 31 81 55 eller mail@bolbrogif.dk.

Kom og vær med!