Skip to the content

Velkommen til badminton i Bolbro - eller som vi også kaldes "BolBronx"

Vi er Odenses bedste badmintonklub. Selv om vi er placeret i Odense Vest, så kommer vores spillere fra hele Odense. Vores haller ligger tæt på ringvejen, så det er nemt at komme til hallerne, uanset hvor du kommer fra i Odense.

Vi er en aktiv badmintonklub, hvor vores 1.-hold spiller i Danmarksserien og 2.-holdet spiller i Kredsserien i denne sæson. Derudover har vi også diverse hold i DGI.

Vi kan love dig, at vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse ved at spille i klubben.

Vores udgangspunkt er, at vi skal have et godt socialt samvær, og at der både skal være plads til bredden, eliten og motionsspilleren. Det skal være sjovt at spille badminton - og det er det i Bolbro! Sammen må vi også meget gerne skabe nogle gode resultater. Derfor kan vi tilbyde dig en meget engageret kreds af gode ungdoms- & seniortrænere.

Klik dig videre igennem vores hjemmeside og se, hvad vi kan tilbyde. Eller kom et smut forbi og få en prøvetræning - vi er altid glade for nye spillere.

Vi har plads til nye spillere på vores ungdomshold, både nybegyndere og øvede. Også i seniorafdelingen har vi plads til dig, og vi vil glæde os til at tage imod holdturneringsspillere på flere niveauer og motionister, der mangler en bane at spille på.

Jeg spiller i Bolbro Badminton for at blive udfordret sportsligt og samtidig have det sjovt socialt!

KALENDER

September

4. Første kamp for trup 1 og trup 2 - Kom og hep!
    Fællesspisning inden

Oktober

8. Badminton turnering for voksne fjerspillere

November