Skip to the content

Velkommen til badminton i Bolbro - eller som vi også kaldes "BolBronx"

Vi er Odenses bedste badmintonklub. Selv om vi er placeret i Odense Vest, så kommer vores spillere fra hele Odense. Vores haller ligger tæt på ringvejen, så det er nemt at komme til hallerne, uanset hvor du kommer fra i Odense.

Vi er en aktiv badmintonklub, hvor vores 1.-hold spiller i Danmarksserien og 2.-holdet spiller i Kredsserien i denne sæson. Derudover har vi også diverse hold i DGI.

Vi kan love dig, at vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse ved at spille i klubben.

Vores udgangspunkt er, at vi skal have et godt socialt samvær, og at der både skal være plads til bredden, eliten og motionsspilleren. Det skal være sjovt at spille badminton - og det er det i Bolbro! Sammen må vi også meget gerne skabe nogle gode resultater. Derfor kan vi tilbyde dig en meget engageret kreds af gode ungdoms- & seniortrænere.

Klik dig videre igennem vores hjemmeside og se, hvad vi kan tilbyde. Eller kom et smut forbi og få en prøvetræning - vi er altid glade for nye spillere.

Vi har plads til nye spillere på vores ungdomshold, både nybegyndere og øvede. Også i seniorafdelingen har vi plads til dig, og vi vil glæde os til at tage imod holdturneringsspillere på flere niveauer og motionister, der mangler en bane at spille på.

 

Badmintonturnering for voksne fjerspillere

Jeg spiller i Bolbro Badminton for at blive udfordret sportsligt og samtidig have det sjovt socialt!

KALENDER

September

4. Første kamp for trup 1 og trup 2 - Kom og hep!
    Fællesspisning inden

Oktober

8. Badminton turnering for voksne fjerspillere

November