Skip to the content

Træningstider og steder for aktiviteterne i IFS

Mandag

Om mandagen er der mulighed for styrketræning, som foregår i motionsrummet, der ligger inde i klubhuset på Falen 95. Styrketræningen er tilrettelagt således, at du kan være med uanset om du har erfaring med styrketræning eller ej.

Mandag Styketræning fra kl. 17.00-18.00 Philip Wolfgang

Udover styrketræning om mandagen tilbyder vi også muligheden for at komme ud og gå en tur. Her mødes medlemmerne ved klubhuset og derfra arrangerer en gåtur i området. Til gåturene skal du tilmelde dig igennem begivenheden, der oprettes på vores lukket facebook gruppe.

Mandag Gåtur fra kl. 17.00-?? Ingen tovholder på dette hold.

Tirsdag

Om tirsdagen har du mulighed for at komme og spille badminton. Fra kl. 14-15 er der instruktør på, hvor der igangsættes forskellige lege, teknik, taktik - men på et niveau, hvor du også kan være med. Fra kl. 15-16 er der frit spil, det vil sige, at du selv bestemmer, hvem du har lyst til at spille med i den time.

Tirsdag Badminton fra kl. 14.00-16.00 Sebastian og Flemming

Onsdag

Om onsdagen har du mulighed for at komme og dyrke yoga, dette foregår dog på Friggasvej nr. 14, 5200 Odense.

Onsdag Yoga fra kl. 15.00-16.00 Anne Marie

 Torsdag

Om torsdagen dyrker vi blandet motion, det kan eksempelvis være floorball, håndbold, fodbold, volley, forskellige lege og øvelser. Aktiviteterne er med fokus på at have det sjovt, vi spiller ikke med point og konkurrerer hellere ikke imod hinanden.

Torsdag

Blandet motion fra kl. 15.00-16.00

Emma og Philip

  Fredag

Hver anden fredag mødes medlemmerne til brætspil kl. 19.00 i Grotten, som også er på Falen 95, Odense C.

Fredag

Hygge m. spil fra kl. 19.00 i Grotten

Ingen instruktører.

Er du interesseret i de ovenstående aktiviteter, skal du være mere end velkommen til at kontakte Per Mortensen på tlf.: 24498779 eller mail@bolbrogif.dk til en uforpligtende snak om tilbuddet.

Kom og vær med!