Skip to the content

Kontingent for IFS i Bolbro GIF

Kontingent

Medlemsskab:

Det koster 75,- kr. om måneden at være medlem. Dette indebære træning/hygge alle hverdage (se evt. under træningstider og steder). Derudover indebære det også vores fællespisning, som vi afholder hver anden måned og ud-af-huset arrangement, som vi afholder den måned, hvor vi ikke spiser sammen.

Som nyt potentielt medlem, har du du som udgangspunkt en opstartperiode på én måned. Dog vil vi gerne understrege, at det vigtigste for os er, at du føler dig tryg og tilpas, inden du melder dig ind - derfor er det også okay, hvis der går 2 måneder inden du bliver medlem. 

Vi hjælper gerne med at melde dig ind, tag fat i Per Mortensen og nævn, at du gerne vil være medlem. Ellers kan du også melde dig ind her på hjemmesiden.

Som medlem kan du deltage på alle afdelingens motionstilbud. Desuden kan du deltage i bestyrelsesmøder eller i arbejdsgruppen, som giver mulighed for at påvirke udviklingen af afdelingen.

 

Støttemedlem

Som støttemedlem bidrager du til afdelingen uden at deltage i afdelingens motionstilbud. Du kan derimod deltage i de forskellige arrangementer, events og bestyrelsesmøder som afdelingen løbende afholder.

Din støtte går som et tilskud til køb af træningsudstyr.

Støttemedlem koster 150 kr. om måneden.

 

 

Kom og vær med!