Skip to the content

Instruktører i Bolbro Gymnastik

Yoga 

 Mandag kl. 9.00 - 10.15

Mette Haas-Jensen

Yoga er meget mere end fysiske øvelser på en måtte. Yoga er at stilne sindets bevægelser. Det er én effekt, jeg selv har oplevet. Yoga giver mig livsglæde, bevægelse med mening og styrke i livet. Yoga virker på krop og sind og jeg arbejder på, at du som kursist har en god oplevelse, tillid til processen, at du føler dig fysisk tilpas, tilpas fysisk udfordret, og oplever ro.

 Jeg er uddannet Hatha Flow yogainstruktør hos Nordisk Yoga i Odense, bor i Bolbro med min datter og mand og arbejder også som selvstændig konsulent indenfor eksport.

 

Tirsdag kl. 16.30 - 17.45 og kl. 18.00 - 19.00 

Anne-Marie Brummerstedt 

For mig er yoga en grundtone i dagligdagen, en udvidet forståelse af dig selv, og blandt mine første og største oplevelser var oplevelsen af ​​at trække vejret rigtigt. Derfor springer jeg aldrig åndedrætsøvelserne over! Yoga er som udgangspunkt stille, men jeg kan lide at stemningen er lys og uhøjtidelig. Jeg er grundig og lægger vægt på, at du får det, du kommer efter.

Jeg er uddannet på Nordisk Yoga her i Odense, og min første yogatime havde jeg i 1992.

 

Tirsdag kl. 14.30 - 15.30

Maria Damgaard Jørgensen

Jeg er 46 år, cand. Scient. Idræt og sundhed med en ernæringsbaggrund. Jeg blev DGI yogainstruktør i 2020 og MediYoga Instruktør i 2022. På mit arbejde i en forebyggelsesenhed i Odense kommune underviser jeg en gang om ugen i MediYoga. Jeg bor på landet i Gelsted som ligger på Vestfyn, hendes underviser jeg i yoga en aften om ugen i min lokale forening. Jeg har selv meget glæde af yogaens gode effekter på krop og sind, så det er en fornøjelse at formidle det videre til andre.  

Udover Yoga – er jeg vild med mine tre børn, naturen, løb og er lidt af en hestepige.

 

Onsdag kl. 16.15 - 17.15 

Hanne Klitbo, 

Jeg er 39 år. 

Jeg er uddannet fysioterapeut. Jeg tog MediYoga uddannelsen i efteråret 2020, og har siden undervist i MediYoga gennem mit arbejde i Odense Kommune.

I min fritid nyder jeg at cykle, være i haven, og går selv til yoga.

For mig er det vigtigt, at der er plads til alle og, at du føler dig taget godt imod. 

 

 

Onsdag kl. 19.00 - 20.15

Christine M Hansen

Jeg hedder Christine, jeg er 43 år og bor med min familie i Bolbro. Jeg arbejder til daglig som sygeplejerske i psykiatrien. Jeg finder stor glæde i mit arbejde og møder dagligt en masse dejlige mennesker og har igennem psykiatrien opdaget vigtigheden af ​​at passe på ens mentale helbred.

Jeg er uddannet Hatha flow yogalærer fra Nordisk Yoga i Odense og har stor glæde af at have yoga i mit liv. Det at lave de fysiske stillinger, viden og bevidsthed om vejrtrækningen, koblingen mellem krop og sind, samt hvordan yogaen kan hjælpe mig til at være i verden på, har været og er en rejse for livet.

Udover yoga er jeg glad for al bevægelse og bruger også min fritid på løb, styrkeøvelser, gåture og selvfølgelig på min familie og venner.

Ida Lorenz Nellemann:

Jeg er uddannet Hatha yogalærer fra Nordisk Yoga her i Odense, og jeg er i øjeblikket i gang med at starte mit eget yogastudie i Søhus (Odense N) ved navn Pomosa Studio. Jeg brænder meget for at støtte lokalmiljøet i den by, jeg bor i, og derfor kan jeg virkelig godt lide at undervise ved foreninger som Bolbro GIF. Jeg er især passioneret for at undervise nybegyndere og seniorer i yoga. Jeg er selv en semi ny yogi, der først lærte yoga at kende i 2019. Jeg var stiv som et bræt, da jeg begyndte. Men trods dette er jeg nu yogalærer. Jeg kan sætte mig ind i en nybegynders udfordringer og jeg forstår, at det kan være svært at lære noget nyt, især når kroppen ikke helt kan det samme, som ens hjerne gerne vil. Jeg skaber et rum, hvor du kan være dig selv, og hvor ingen dømmer hinanden. Så kom endelig til yoga på et af mine hold, og prøv det af.  

Henvendelse til Bolbro GIF - Yoga

Al kontakt vedrørende Yogaholdene går gennem kontoret

Mobil: 40 31 81 55 Mail: mail@bolbrogif.dk 
 

Kom og vær med!